Moms visas:
Cart 0

Epic - DiscoveryAir 4X Burgundy red Medium

H67 W43 D30 cm | 61/71 L | 3.4 Kg


Låt ditt äventyr börja med nya EPIC DiscoveryAIR! EPIC DiscoveryAIR är helt omgjorda internt för att ytterligare minimera vikten och samtidigt behålla styrkan och funktionen. Kärnan till detta är den nya kroppen som gör DiscoveryAIR upp till 25% lättare och den kan samtidigt behålla Discoverys ursprungliga styrka och hållbarhet.

En annan bra funktion är vårt nya hjulsystem som nu är lättare, mer hanterbart och tåligare än någonsin. Allt som allt är EPIC DiscoveryAIR lätt, robust, enkel att använda och erbjuder nästan otroligt värde för pengarna.

Några nyckelfunktioner:
1. Alla väskor är utrustad med ett integrerat TSA kombinationslås för mindre krångel framförallt för resor till USA.
2. Stor diameter EPIC 4[X] hjul på 4WD versionen.
3. Lätta och hållbara hjul på 2WD versionen.
4. Skydd på alla exponerade hörn.

EPIC Discovery AIR lättare än någonsin.

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

H77 W48 D33 cm | 89/103 L | 4 Kg
H67 W43 D30 cm | 61/71 L | 3.4 Kg (Denna väska)
H55 W40 D20 cm | 36 L | 2.7 Kg

SOFT SHELL 600D
Yttermaterialet är ett slitstarkt och vattenavvisande 600D Polyester tyg.

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

AIRFRAME CHASSIS™
Väskan är utrustad med vår lättvikts airFRAME chassi och innefattande en kärna tillverkad av polypropen i kombination med speciellt utvecklad och formad förstärkning i topp och botten av väskan.

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

SPACEBOOST EXPANDER™
SpaceBOOST expander är lite av magi i form av en dragkedja. Använd dragkedjan för att öppna och gör så att framsidan av resväskan expandera eller genom att stänga igen dragkedjan så blir väskan slim igen.

SLIMMAX™
45cm: Precis som SlimMAX ™ 55 kan SlimMAX ™ 45 justeras med sin SpaceBOOST ™ så att den lätt expander efter behag beroende på hur och var du ska resa och hur mycket packning du behöver med dig. Den enda skillnaden är att höjden och bredden minskas till 45cm respektive 33cm vilket gör det till ett perfekt val för även de mest restriktiva charterresan. Naturligtvis kan du även använda SlimMAX ™ 45 där större format är tillåtna.

4X WHEEL SYSTEM
Väskan är utrustad med vår [4X] ™ hjulsystem som är vårt mobila system på fyra hjul. De komponenter som vi använder är från Hinomoto® eller Airspeed®. Den exakta specifikationen för hjulen kan variera beroende modell. Kontrollera specifikationerna noggrant för mer information.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ET4402/04-10


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information