Moms visas:
Cart 0
Epic-travelgear-explorer-gearbag-bag-väska-ryggsäck-resa Epic-travelgear-explorer-gearbag-bag-väska-ryggsäck-resa Epic-travelgear-explorer-gearbag-bag-väska-ryggsäck-resa Epic-travelgear-explorer-gearbag-bag-väska-ryggsäck-resa

Epic - Explorer gearbag Svart

H34 W36 D55 cm | 50 L | 1.2 Kg

Detta sortiment består av fantastiskt lätta ryggsäckar med flexibla utrymmen, och inkluderar även skyddande fack för er digitala utrustning. EPIC Explorer är ett fantastiskt redskap för funktions nördar, men vi försäkrar att Explorer’s användbarhet är så smart och diskret att den inte kommer att distrahera eller vara i vägen.

Från den rymliga MegaTRUNK till den genialt kompakta PipeLINE, EPIC Explorer kommer att imponera på er med dess användbarhet.

Några nyckelfunktioner:
1. Lätt och hållbar konstruktion.
2. Förstärkt med huvudsakligen tålig polyester för att uppnå maximal styrka och minimal vikt.
3. Förstärkta remmar med fasta låsanordningar ökar säkerheten och tillåter extra packnings möjligheter på utsidan av väskan.
4. Flexibla möjligheter att packa ger bättre organisation, överblick och balans.
5. Extra handtag i botten gör väskan mer flexible att lyfta, packa och stuva.
6. Snabbåtkomst av yttra fickor.

SOFT SHELL 600D
Det yttre materialet är gjort i tåligt vattenavstötande 600D Polyester tyg.

FASTLANE™
Snabbåtkomst funktionen medger snabb tillgång till er laptop.

RIPSTOP
Denna produkts yttre skal använder sig av en lättviktig, vattenavstötande och extremt tålig polyester material. Materialet är gjort av vävd förstärkning tråd i ett mönster med stark, grov tråd så att eventuella revor inte sprider sig.

CAVE™ POCKET
Cave ™ kan vara den smartaste fickan du någonsin kommer att se. Från den rymliga ytterfickan kan du nå in i en speciell inbyggd påse i väskan. Fyll upp påsen och det expanderar inuti höljet, eller lämna det tomt, och det kommer knappast att ta upp någon plats alls.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETE502-01


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information