Moms visas:
Cart 0
Epic-GRX-Hexacore-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GRX-Hexacore-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GRX-Hexacore-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GRX-Hexacore-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GRX-Hexacore-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GRX-Hexacore-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig

Epic - GRX Hexacore Burgundy red Medium

H65 W45 D25 cm | 69 L | 3 Kg

EPIC GRX Hexacore är konstruerad, utvecklad och tillverkad för att vara extremt lätt (det är vår lättaste hårda resväska någonsin) för att kunna maximera packutrymmet och för att underlätta packning och transport. Vi tycker att det är en vacker produkt och det är en dröm att resa med denna väska. Med sin extremt skarpa, detaljerade och hållbar design är det en produkt som vi älskar och vi är övertygade att du kommer att älska den med!

Förutom den snygga designen så har vi även laddat GRX med de absolut bästa komponenterna vi kunde få tag på.

Några nyckelfunktioner:
* Extremely lightweight and durable, 100 % Bayer Makrolon outer shell with unique GRX design that adds structural strength, and minimizes weight.
* HEXACORE shell surface to keep the case looking its best despite wear and tear.
* Equipped with rubberized, waterproof zipper closure.
* Cube-based design shape offers great looks and protection, but is also very efficient for packing and stacking.
* EPIC 4X wheels by Japanese Hinomoto for low weight, and exceptional

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

H77 W52 D28 cm | 101 L | 3.8 Kg
H65 W45 D25 cm | 69 L | 3 Kg (Denna väska)
H55 W40 D20 cm | 39 L | 2.3 Kg

HEXACORE™ SHELL MATERIAL
HexaCORE ™ används i sådana avancerade, högpresterande tillämpningar såsom skottsäkert glas och jet-skärmtak. Polykarbonat är en av världens bästa material för väskor med sina extremt lätta och slagtålig egenskaper. Vi anser att våra HexaCORE ™ polykarbonat skal är några av de bästa i världen. Med hjälp av underbara Bayer® Makrolon® råvaror i en strikt tillverkningsprocess samt vår unika HexaCORE ™ utsida som fungerar som en förstärkande sköld. Den kommer att hålla i många år framöver. Alla EPIC HexaCORE ™ väskor är också utrustade med vår fantastiska EPIC® FullARMOR ™ garanti. EPIC® HexaCORE ™ yttre skalmaterial används på GTO EX ™, GRX ™, HDX ™ och HDX ™ Back ™

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

HINOMOTO WHEELS®
Denna väska har precisionshjul från den Japanska tillverkaren Hinomoto® för exceptionell tystnad, rörlighet och hållbarhet.

G-FORCE™ INTERIOR
Med inspiration från bil racing så utformade vi G-Force interiör med fantastiska organisatoriska möjligheter i åtanke. Den har en unik 4-punkts packning system med remmar, integrerad avdelare och zippade nätfickor. Allt detta är tillverkat med extremt lätt och högpresterande material och fickor.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
GRX402/02-09


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information