Moms visas:
Cart 0
epic-travelgear-GTO-väska-resväska-resa-hjul-mångafunktioner epic-travelgear-GTO-väska-resväska-resa-hjul-mångafunktioner epic-travelgear-GTO-väska-resväska-resa-hjul-mångafunktioner epic-travelgear-GTO-väska-resväska-resa-hjul-mångafunktioner epic-travelgear-GTO-väska-resväska-resa-hjul-mångafunktioner epic-travelgear-GTO-väska-resväska-resa-hjul-mångafunktioner epic-travelgear-GTO-väska-resväska-resa-hjul-mångafunktioner

Epic - GTO 4.0 Graphite Blue Small 55cm

Epic GTO 4.0

Storlek: Small 55 cm  Volym: 38-43 liter Vikt: 2,5 kg Mått: 55x40x20-23 cm

Den nya Epic GTO 4.0 ExoSphere är en vidareutveckling och uppdaterad version av en av Epics storsäljare - den klassiska GTO. Även om GTO 4.0 har blivit ännu större och rymligare är den faktiskt ännu lättare än föregångaren.

Väskan är utrustad med SpaceBOOST funktion som innebär att du enkelt kan göra väskan större. Den finns där när och om du behöver det och det är fantastiskt bra för den extra packningen som vi på något sätt lyckas få på vägen hem. SpaceBoost funktionen är gjord av högkvalitativa och robusta material vilket gör att ingen stabilitet går förlorad trots den tillförda volymen.

EPIC GTO 4.0 har 7 års Full Armour Garantin.

• Ytterhöljet är fortfarande tillverkat av ett mycket lätt och slagtålig polymer som kallas polykarbonat som annars ofta används för skottåligt glas eller till och med i så extrema miljöer som på en cockpit på F22 Raptor Jet-flygplan. Den är väldigt stark och tålig.

• Den yttre ytan är Epics helt nya ExoSphere. Som är en helt ny och än en gång unik yta i bagage från Epic. Precis som syskonen med HexaCORE är ExoSphere extremt reptålig och styv i konstruktionen. Designen med dubbellager minskar vikt och materialanvändningen och fungerar som en förstärkning av skalet.

• Viktiga delar har uppdaterats till Airspeed som är lätta men fortfarande extremt starka och hållbara. Epic har till och med lagt till det nya DualTRAK hjulsystemet (storlek M och L) som är lättare än någonsin men är väldigt lättrullade.

• En fantastisk ny utveckling inom detta område är kabinens storlek i SlimMAX-format. Det innebär att du kan ha extra utrymme för packning när du behöver det.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EGT403/03-27


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information