Moms visas:
Cart 0
Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig Epic-GTO-EX-Hexacore-förnyad-bättre-resväska-väska-lätt-mycketstark-tålig

Epic - GTO EX Hexacore Cobolt blue Small

Epic GTO EX

Storlek: Small 55 cm  Volym: 37-42 liter Vikt: 2,4 kg Mått: 55x40x20-23 cm

EPIC GTO EX Hexacore är en omdesignad och uppdaterad utvecklingen av en av våra största favoriter, den klassiska GTO. Även om den är större och rymligare har Epic lyckats göra den lättare.

SpaceBOOST expander funktionen gör väskan flexibel och man kan enkelt själv justera storleken på väskan. Det är bra för den extra packning som man ibland får med sig hem från resor. Expandern är av så hög kvalitet och robusta material att ingen stabilitet går förlorad trots extra volym.

Det yttre skalet är fortfarande tillverkad av en mycket lätt och slagtålig polymer som kallas polykarbonat som annars ofta används till skottsäkert glas och även cockpit glaset/huven på F22 Raptor och är givetvis mycket stark.

Viktiga komponenter har uppdaterats till Airspeed delar som är lätta men ändå extremt starka och hållbara. Vi har även lagt till nya DualTRAK hjulsystem (storlek M och L) som är lättare än någonsin, men rullar som ett tåg på räls.

På insidan finner du vår väl uppskattade och unika G-Force interiör med 4-punkts packremmar och starka, lätta material i en unik design.

Fullt integrerat TSA kombinationslås är standard för mindre krångel under resor till USA.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EGT403/02-27


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information