•  Fri frakt & fria returer
  •  Prisgaranti
  •  Snabba leveranser
  •  0300-53 01 30
  • Om oss
  • Kundtjänst
Moms visas:
Cart 0
epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska epic-jetstream-sl-mellanstor-resväska

Epic - Jetstream SL Dark rose mellanstor resväska

StorlekMellanstor resväska (medium)
Vikt2,9 kg
Volym69 liter
Mått (HxBxD)66x45x26 cm
Garanti5 års Epic full armor warranty
VarumärkeEpic
EgenskaperLåg vikt, bra garanti, hållbar

 

Epic Jetstream SL är en extremt lätt resväska och trots den låga vikten är den väldigt hållbar. Dragkedjan är av hög kvalité och gummibelagd, man kan inte bada med den men den ger ett utmärkt skydd mot dåligt väder. Snygg och modern design. 5 års garanti med skalgaranti som även täcker skador orsakade av hantering på tex flygplats.

Exteriör
Yttre skal i 100% ren polypropylene. Genom att använda en ny teknik får man fram maximal styrka och absolut minimal vikt.

Interiör
Fullt inredd för att du ska kunna hålla ordning och reda. Med elastiska spännband på båda sidor samt avdelare i nät och en ficka med dragkedja.

Hjul
Fyra stycken robusta hjul för bästa manövrering.

Handtag
Infällbart teleskophandtag i flera fasta lägen. Bärhandtag på toppen samt ena långsidan.

Lås
Fullt integrerat TSA-lås. Kodås med 3 siffror utan nyckel. TSA standarden innebär att säkerhetspersonal på flygplatser kan öppna väskan utan att förstöra låset.


 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETS4402/04-12


Produkter

Handla

Information