Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband Epic-kiss-signatureseries-denbästa-dynamic-rockband

Epic - Kiss Signature Series Pink Medium

H68 W46 D26 cm | 68 L | 3.7 Kg

Du ville ha det bästa och du fick det bästa!!

KISS® Signature Series bagageserie av EPIC® är några av de bästa resväskor som finns i världen. Den har inspirerat av en av världens bästa och mest dynamiska och inflytelserika rockband någonsin. Denna väska är full av vackra detaljer och dimensioner. Varje komponent är handplockade för enkel användning och komfort, exceptionell hållbarhet, och mycket låg vikt. Du kan även lägga till din egen personliga twist till den här väskan genom att anpassa hjulen och mer med den exklusiva KISS grafik kit ingår inuti.

Några nyckelfunktioner:
* Det senaste inom high-tech lätta bagage komponenter.
* DualTrak hjulsystem för super manövrerbarhet och enkel transport.
* Extremt lätt och stark ”Black Diamond” skal i 100% virgin ABS med en polykarbonat yttre film.
* Ergonomiskt fullt integrerade topp- och sidohandtag.
* Helt integrerat TSA kombinationslås för mindre krångel för resor framförallt till USA.
* Fullt fodrad insida med 4-punkts packremmar och avdelare.

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

H77 W51 D29 cm | 100 L | 4.7 Kg
H68 W46 D26 cm | 68 L | 3.7 Kg (Denna väska)
H55 W40 D20 cm | 39 L | 2.6 Kg

DURALITE™ SHELL MATERIAL
Duralite ™ SHELL MATERIAL Hur gör man en lätt, mycket stark och vacker högpresterande väska och fortfarande har pengar kvar för mer kul på resmålet? Vi gör det med EPIC® Duralite ™ skalmaterial.

För våra Duralite ™ skal använder vi två skikt av de allra bästa ABS material som finns tillgängligt. Det i kombination av ren polykarbonat som läggs som en yttre film för att få styrka och slagtålighet. Dessa skal tål att ta stryk och gör det med ett stort leende på läpparna. Utöver detta gör Duralite ™ att glans, färg och mönster till något ut över vad vi tidigare sett!

EPIC® Duralite ™ yttre skalmaterial används på både CRATE EX ™ och CRATE WildLIFE ™.

G-FORCE™ INTERIOR
Med inspiration från bil racing så utformade vi G-Force interiör med fantastiska organisatoriska möjligheter i åtanke. Den har en unik 4-punkts packning system med remmar, integrerad avdelare och zippade nätfickor. Allt detta är tillverkat med extremt lätt och högpresterande material och fickor.

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

DUALTRAK™ WHEEL SYSTEM
Denna väska har robusta, extra stora "twin" DualTRAK ™ hjul för vår bästa manövrerbarhet på alla ytor. Dessa hjul är gjorda av ett mjukt men hållbart och super tyst material och stöds av dubbelt förseglade patron lager för ökad smidighet och längre liv.

AIRSPEED® COMPONENTS
Airspeed® components är konstruerade och tillverkade med ergonomi, låg vikt, hög prestanda och hållbarhet som högsta prioritet. Du kan förvänta dig komfort, bra prestanda och lång livslängd. Alla Airspeed® komponenter kan även bytas ut i händelse av att de skadas eller slits ut. Resan blir mycket bättre med Airspeed®!

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
KISS402-12


Produkter

Handla

Information