Moms visas:
Cart 0
epic-nano-mjuk-lätt-resväska epic-nano-mjuk-lätt-resväska epic-nano-mjuk-lätt-resväska epic-nano-mjuk-lätt-resväska epic-nano-mjuk-lätt-resväska epic-nano-mjuk-lätt-resväska epic-nano-mjuk-lätt-resväska

Epic - Nano byzantium purple mellanstor resväska

StorlekMellanstor resväska (medium)
Vikt2,5 kg
Volym65 liter
Mått (HxBxD)65x43x26 cm
Garanti3 års Epic limited warranty
VarumärkeEpic
EgenskaperExtremt låg vikt, mjuk väska

 

Lighter than light! Flying light and smootly.

Epic Nano är en extremt lätt mellanstor resväska. Med restriktionerna på hur mycket en resväska får väga utan extra kostnad blir det viktigt att själva väskan är så lätt som möjligt - för att du ska kunna få med dig mer packning. Nano är byggd för att vara lätt men tack vare att man inte har kompromissat med kvalitén på material har Epic lyckats skapa en resväska som även är hållbar och stabil. 

Exteriör
Mjukt yttre skal, SS 600D, över en stabil ram som är extra förstärkt i topp och botten. Två yttre fickor varav en är tillräckligt stor för att passa dom flesta bärbara datorer eller en surfplatta.

Interiör
Fullt inredd för att du ska kunna hålla ordning och reda. Med packband samt nätficka i locket.

Hjul
Fyra stycken singel hjul för bästa manövrering.

Handtag
Infällbart teleskophandtag i flera fasta lägen. Bärhandtag på toppen.

Lås
​Fullt integrerat TSA-lås. Kodås med 3 siffror utan nyckel. TSA standarden innebär att säkerhetspersonal på flygplatser kan öppna väskan utan att förstöra låset.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ENT402-17


Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information