Moms visas:
Cart 0
Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-neox-resväska-väska-hjul-snygg-resa

Epic - Neo-X Ultra Fiesta red Large

H75 W51 D30 cm | 106 L | 4.3 Kg

Genom att tillämpa den senaste utvecklingen inom området bagage (låg vikt, hög hållbarhet och hög manövrerbarhet) samt det senaste inom modern bagage inredning och nya tekniker med skal konstruktion och tillverkning som EPIC VTT unibody konstruktion, kan vi nu erbjuda en mycket lätt, extremt hållbar och lättmanövrerat bagage som är tillgängliga för nästan alla i detta robusta material polypropylen.

Extremt tålig och elastisk med 100% polypropen i ytterskalet med EPIC VTT (varierande tjocklek Teknologi) tillför hållfasthet och minskar vikten på Neo-X genom kontrollerad konstruktion och precisionstillverkning.

Kubformad design erbjuder snyggt utseende och skydd men också mycket effektiv packning.
Lågprofil handtag och fullt integrerat lås av Airspeed erbjuder bra hållbarhet, låg vikt och minimerar chanserna för att väskan skall fastna i externa objekt.

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

H75 W51 D30 cm | 106 L | 4.3 Kg (Denna väska)
H65 W44 D26 cm | 68 L | 3.3 Kg
H55 W36 D20 cm | 36 L | 2.6 Kg

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

DUALTRAK™ WHEEL SYSTEM
Denna väska har robusta, extra stora "twin" DualTRAK ™ hjul för vår bästa manövrerbarhet på alla ytor. Dessa hjul är gjorda av ett mjukt men hållbart och super tyst material och stöds av dubbelt förseglade patron lager för ökad smidighet och längre liv.

VTT™ SHELL MATERIAL
VTT ™ är förkortning för ”varierande tjocklek teknik” och är vår unibody poly propylen skal och tillverkningsprocess. I princip innebär det att vi kan göra, och har gjort en hel del saker med dessa skal för att optimera styrka och låg vikt i ett mycket snyggt paket. Vi älskar verkligen polypropen för sin styrka, sin stabilitet och dess elastiska egenskaper, men kanske mer än något för de vackra formen och detaljrikedom vi skapade med det. Polypropen används för att det är ett tung, tråkig, men mycket stabilt material. Med hjälp av vår EPIC energi och vår VTT process är det nu lätt, dynamisk, och fortfarande mycket stabil. Alla EPIC® VTT ™ väskor är också utrustade med vår EPIC® FullARMOR ™ garanti. EPIC® VTT ™ Unibody poly propylen yttre skal material används på Phantom ™, Jetstream-AIR ™, och Neox Re: FRESH ™.

AIRSPEED® COMPONENTS
Airspeed® components är konstruerade och tillverkade med ergonomi, låg vikt, hög prestanda och hållbarhet som högsta prioritet. Du kan förvänta dig komfort, bra prestanda och lång livslängd. Alla Airspeed® komponenter kan även bytas ut i händelse av att de skadas eller slits ut. Resan blir mycket bättre med Airspeed®!

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETN401/03-11


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information