Moms visas:
Cart 0
epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska epic-travelgear-phantom-fastback-liten-smart-extrafackfördator-hjul-resa-resväska

Epic - Phantom SL Fastback svart kabinväska med datorfack

(8)
StorlekKabinväska (small)
Vikt2,9 kg
Volym37 liter
Mått (HxBxD)55x40x20 cm
Garanti5 års Epic full armor warranty
VarumärkeEpic
EgenskaperHög kvalité, bra garanti, datorfack


Fastback modellen är utrustad med ett praktiskt fack för din bärbara dator. Det gör den troligtvis till den mest användbara kabinväskan. Nu kan du smidigt resa med din dator utan att behöva ta med dig både kabinväska plus en datorväska. Facket för datorn är vadderat och rymmer en dator upp till 15,6" storlek. Du kommer enkelt och snabbt åt facket från utsidan utan att behöva öppna upp hela resväskan. För extra säkerhet är även datorfacket låsbart.

Epic Phantom SL Fastback är en premium resväska med en snygg elegant och stilren design. Phantom är genomtänkt i varje detalj och alla delar som hjul och handtag är av högsta kvalité. Som ett bevis på den höga kvalitén har resväskan hela 5 års Epic full armor garanti som även täcker skador orsakade vid hanteringen på tex flygplatsen. 

Detta är en kabinväska som inte gör dig besviken, Epic Phantom SL Fastback är kort och gott en grymt bra resväska. En Epic Phantom SL kabinväska är väldigt användbar, antingen för en weekendresa eller affärsresan men givetvis också som komplement till större resväskor när du reser längre. Tack vare bra hjul är kabinväskan lätt att transportera.

Exteriör
Yttre skal i 100% ren polypropylene. Genom Epics unika VTT teknik kan man optimera styrkan och ändå hålla nere vikten. Resväskan är utrustad med en vattentålig dragkedja av hög kvalité. 

Interiör
Fullt inredd för att du ska kunna hålla ordning och reda. Med packband samt avdelare. Separat och vadderat fack för bärbar dator. 

Hjul
Fyra stycken robusta dubbel hjul med lång livslängd för enkel hantering av väskan. Går enkelt att byta ut i händelse av att dom skadas eller slits ut.

Handtag
Infällbart teleskophandtag i flera fasta lägen. Bärhandtag på toppen. Draghandtaget är med ett kraftigt och hållbart mono-stativ vilket gör att utrymmet för din packning maximeras (handtaget tar mindre utrymme i resväskan jämfört med ett tradionellt handtag). Alla handtag går att byta ut om det skulle behövas.

Lås
Fullt integrerat TSA-lås. Kodlås med 3 siffror utan nyckel. TSA standarden innebär att säkerhetspersonal på flygplatser kan öppna väskan utan att förstöra låset. Låset används för att låsa både huvudfacket och datorfacket.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EPH404/04-01


Medelbetyg 5/5 baserat på 8 st röster.
av
Väldigt bra väska. Lätt och smidig
av
Toppenväska med praktiskt yttre fack för dator mm.
av
Kärvar liite när man ska öppna och stänga - men inte tillräckligt för att dra ner betyget från 5.
Se fler recensioner...
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information