Moms visas:
Cart 0
Epic-travelgear-phantom-phantomsl-sl-snyggastistan-ny-resväska-suitcase-hjul-tsalås Epic-travelgear-phantom-phantomsl-sl-snyggastistan-ny-resväska-suitcase-hjul-tsalås Epic-travelgear-phantom-phantomsl-sl-snyggastistan-ny-resväska-suitcase-hjul-tsalås Epic-travelgear-phantom-phantomsl-sl-snyggastistan-ny-resväska-suitcase-hjul-tsalås Epic-travelgear-phantom-phantomsl-sl-snyggastistan-ny-resväska-suitcase-hjul-tsalås Epic-travelgear-phantom-phantomsl-sl-snyggastistan-ny-resväska-suitcase-hjul-tsalås

Epic - Phantom SL svart mellanstor resväska

StorlekMellanstor resväska (medium)
Vikt3,0 kg
Volym67 liter
Mått (HxBxD)66x45x25 cm
Garanti5 års Epic full armor warranty
VarumärkeEpic
EgenskaperHög kvalité, bra garanti, hållbar


Epic Phantom SL är en premium resväska med en snygg elegant och stilren design. Phantom är genomtänkt i varje detalj och alla delar som hjul och handtag är av högsta kvalité. Som ett bevis på den höga kvalitén har resväskan hela 5 års Epic full armor garanti som även täcker skador orsakade vid hanteringen på tex flygplatsen. 

Detta är en resväska som inte gör dig besviken, Epic Phantom SL är kort och gott en grymt bra resväska. En mellanstor Epic Phantom SL är kanske den mest användbara storleken, den är lagom helt enkelt, för dom allra flesta resor. Tack vare bra hjul är en mellanstor resväska lätt att transportera.

Exteriör
Yttre skal i 100% ren polypropylene. Genom Epics unika VTT teknik kan man optimera styrkan och ändå hålla nere vikten. Resväskan är utrustad med en vattentålig dragkedja av hög kvalité.

Interiör
Fullt inredd för att du ska kunna hålla ordning och reda. Med packband samt avdelare.

Hjul
Fyra stycken robusta dubbel hjul med lång livslängd för enkel hantering av väskan. Går enkelt att byta ut i händelse av att dom skadas eller slits ut.

Handtag
Infällbart teleskophandtag i flera fasta lägen. Bärhandtag på toppen samt ena långsidan. Draghandtaget är med ett kraftigt och hållbart mono-stativ vilket gör att utrymmet för din packning maximeras (handtaget tar mindre utrymme i resväskan jämfört med ett tradionellt handtag). Alla handtag går att byta ut om det skulle behövas.

Lås
Fullt integrerat TSA-lås. Kodlås med 3 siffror utan nyckel. TSA standarden innebär att säkerhetspersonal på flygplatser kan öppna väskan utan att förstöra låset.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EPH402/03-01


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information