Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt Epic-phantom-resväska-väska-hjul-tålig-polypropylene-smidig-lätt

Epic - Phantom TM Grey Large

H76 W52 D30 cm | 95 L | 4.2 Kg

PhantomTM – Den senaste nyheten från EPIC Travelgear!

All världens atomer har anpassat för att skapa vad vi tror är det bästa poly propylen resväskan i världen!

Det har gått en lång tid men nu är den äntligen här - redo för att användas. Det finns en hel del tanke, teknik, skicklighet och kvalitet som bakom skapandet av denna väska. Du kan verkligen känna att PhantomTM är något utöver det vanliga. Hjulen och topp- och sidohandtag görs av AirSpeedTM för att säkerställa låg vikt, hög prestanda och lång livslängd.

Några nyckelfunktioner:
- Unik VTT™ UnibodyY konstruktion.
- Vattentät! Denna produkt är utrustad med gummerat, vattentät blixlås.
- Extremt lätt och tålig AirSpeedTM 4X hjulsystem för super manövrerbarhet och enkel transport.
- TSA Lås med X-LINK™ drag för extra säkerhet.
- G-FORCE™ Interiör med RE-FRESH™ foder; avtagbart för tvätt.

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR
H76 W52 D30 cm | 95 L | 4.2 Kg (Denna väska)
H66 W45 D24 cm | 67 L | 3.1 Kg
H55 W40 D20 cm | 37 L | 2.3 Kg

VTT™ SHELL MATERIAL
VTT ™ är förkortning för ”varierande tjocklek teknik” och är vår unibody poly propylen skal och tillverkningsprocess. I princip innebär det att vi kan göra, och har gjort en hel del saker med dessa skal för att optimera styrka och låg vikt i ett mycket snyggt paket. Vi älskar verkligen polypropen för sin styrka, sin stabilitet och dess elastiska egenskaper, men kanske mer än något för de vackra formen och detaljrikedom vi skapade med det. Polypropen används för att det är ett tung, tråkig, men mycket stabilt material. Med hjälp av vår EPIC energi och vår VTT process är det nu lätt, dynamisk, och fortfarande mycket stabil. Alla EPIC® VTT ™ väskor är också utrustade med vår EPIC® FullARMOR ™ garanti. EPIC® VTT ™ Unibody poly propylen yttre skal material används på Phantom ™, Jetstream-AIR ™, och Neox Re: FRESH ™.

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

SINGLETRAK™ WHEELS
Robusta och extremt lätta SingleTRAK ™ hjul för en enkel manövrering på alla ytor. Den omtalade utformningen av hjulet själv är en trevlig touch men bidrar också till att minska vikten samt att bibehålla styrkan. Fästet av hjulen är lätt och elastiskt. Hjulet är tillverkat av ett mjukt och hållbart material. SingleTRAK ™ hjul tar dig till din destination snabbt, smidigt och med minimum vikt!

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

AIRSPEED® COMPONENTS
Airspeed® components är konstruerade och tillverkade med ergonomi, låg vikt, hög prestanda och hållbarhet som högsta prioritet. Du kan förvänta dig komfort, bra prestanda och lång livslängd. Alla Airspeed® komponenter kan även bytas ut i händelse av att de skadas eller slits ut. Resan blir mycket bättre med Airspeed®!

G-FORCE™ INTERIOR
Med inspiration från bil racing så utformade vi G-Force interiör med fantastiska organisatoriska möjligheter i åtanke. Den har en unik 4-punkts packning system med remmar, integrerad avdelare och zippade nätfickor. Allt detta är tillverkat med extremt lätt och högpresterande material och fickor.

RE:FRESH™ INTERIOR
Re: FRESH ™ är den nya revolutionerande, helt löstagbar och utbytbar inre från EPIC®. Med Re: FRESH ™ interiör kan du ta ut fodret för att tvätta och även frysa (i syfte att undanröja risken för oönskade små insekter som följer med dig hem efter din resa) eller mixa och matcha färger och / eller mönster på insidan för att skräddarsy enligt din egen smak. Några väskor som är utrustade med Re: FRESH ™ levereras med två invändiga foders - en klassik och en färgglad. Ordning och reda har aldrig varit roligare!

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EPH401/02-20


Produkter

Handla

Information