Moms visas:
Cart 0
epic-travelgear-flow-plånbok-mångafack-snygg-funktionell epic-travelgear-flow-plånbok-mångafack-snygg-funktionell epic-travelgear-flow-plånbok-mångafack-snygg-funktionell

Epic - Plånbok Flow Eleven-H brunt skinn

Epic Flow Wallet Collection Eleven-H Brown

Mått: 13x9x2 cm

Kort: 11st Fack för sedlar: 2st Myntfack: 1st

En plånbok är något som de flesta av oss använder och bär med oss ​​varje dag. Av den enkla anledningen är det verkligen viktigt att den har de funktioner som vi behöver och känns bra att använda. Det var utgångspunkten när vi utvecklade vårt sortiment av Flow plånböcker.

Plånboken är tillverkad av mjuk, smidig och slitstark Napa läder. Detta läder känns smidigt och mjukt enligt vår mening och ser bättre ut för varje dag det används. Fodret har också valts med omsorg. Designen är inspirerad av kolfiber väv och är mycket slitstarkt utöver att de har ett unikt utseende.

Varje modell i samlingen har sin egen personlighet och specialfunktioner. De flesta människor bär en massa kort i dessa dagar vilket är anledningen till att varje plånbok har många fickor för dessa. Namnet på varje modell kommer att ge en fingervisning om hur många fack det finns på just denna plånbok.

Vi hoppas att du kommer att gilla våra plånböcker och hitta en som hjälper dig att hantera dina kontanter och kreditkort.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EW107/02-02


Produkter

Handla

Information