Moms visas:
Cart 0
Epic-pop4x-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop4x-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop4x-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop4x-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop4x-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan

Epic - Pop 4X III Black Medium

Epic POP 4X

Storlek: Medium 65 cm  Volym: 65 liter Vikt: 3,4 kg Mått: 65x46x25 cm

Fylld med färgens kraft!

EPIC POP [4X] är inte bara fylld med kraften av färg den är också utformad med skandinavisk stilrenhet och tillverkas med hög kvalitet och material med lång livslängd.

Skalet är tillverkat av en polykarbonat / ABS komposit som kallas TwinTECH. Det säkerställer hållfasthet, elasticitet och låg vikt.

Resväskan är utrustad med Airspeed [4X] hjulsystem som ger fantastisk manövrerbarhet och gör att väskan lätt följer med dig. Dessa hjul har också en lägre tyngdpunkt än de flesta vilket gör väskan mer stabil.

På insidan hittar du en intelligent och fullt utrustad inredningen som är allt annat än standard. Det kommer att hjälpa dig att enkelt packa dina ägodelar och hålla dem organiserade och snyggt.

Samtliga väskor är utrustad med integrerat TSA kombinationslås av hög kvalité för hög säkerhet och underlättande av säkerhetsrutiner på flygplatser i ett växande antal länder inklusive USA.

Viktiga komponenter kan bytas ut i händelse av att de blir skadade eller du sliter ut dem.

Starkt, lätt och stilrent skandinavisk yttre skal. Detta skal är gjort av ett segt och lätt TwinTECH komposit och har en super reptålig yttre yta.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ELP4402/04-01


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information