Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan Epic-pop-savanna-resväska-lyxig-tålig-snygg-hjul-väska-snyggtillresan

Epic - Pop Savanna Snowleopard Medium

H65 W46 D25 cm | 65 L | 3.4 Kg

EPIC POP [4X] Savanna är inte bara vackra färger, det är också utformad med Skandinavisk design och tillverkade med hög kvalitet, med material som har lång livslängd och hållbara komponenter. Skalet är tillverkad av polykarbonat/ABS komposit säkerställer hållfasthet, elasticitet och låg vikt.
Vår [4X] hjulsystem erbjuder fantastisk manövrerbarhet och gör att väskan följer dig i alla riktningar utan större ansträngning. Dessa hjul har också en lägre tyngdpunkt än de flesta vilket gör den betydligt mer stabil.
På insidan hittar du en intelligent och fullt utrustade interiör som är allt annat än standard. Det kommer att hjälpa dig att enkelt stuva dina tillhörigheter och hålla dem organiserade och snygga.

Vi hoppas att EPIC POP [4X] Artisan serien kommer att göra din resa till ett roligare äventyr!

AVAILABLE SIZES

H75 W53 D30 cm | 107 L | 4.5 Kg
H65 W46 D25 cm | 65 L | 3.4 Kg (Denna väska)
H55 W40 D20 cm | 35 L | 2.8 Kg

TWINTECH™ SHELL MATERIAL
Efter år av utveckling har vi nu kommit fram till ett framgångsrikt sätt att tillverka väskor med ett skal som uppnår resultat långt över sina förväntningar. EPIC® TwinTECH ™ är en unik blandning av ABS samt rätt mängd av polykarbonat i två lager av skydd. Den lyster som TwinTECH ™ har ger oss möjlighet att skapa många vackra färger och mönster som vi lanserar för varje ny säsong. TwinTECH ™ har även vår Diamond Surface på de yttre skikten vilket gör väskan hårdare, starkare och mer reptålig. EPIC® TwinTECH ™ yttre material används på POP [4X] ™ och Airwave ™.

4X WHEEL SYSTEM
Väskan är utrustad med vår [4X] ™ hjulsystem som är vårt mobila system på fyra hjul. De komponenter som vi använder är från Hinomoto® eller Airspeed®. Den exakta specifikationen för hjulen kan variera beroende modell. Kontrollera specifikationerna noggrant för mer information.

DURALITE™ SHELL MATERIAL
Duralite ™ SHELL MATERIAL Hur gör man en lätt, mycket stark och vacker högpresterande väska och fortfarande har pengar kvar för mer kul på resmålet? Vi gör det med EPIC® Duralite ™ skalmaterial.

För våra Duralite ™ skal använder vi två skikt av de allra bästa ABS material som finns tillgängligt. Det i kombination av ren polykarbonat som läggs som en yttre film för att få styrka och slagtålighet. Dessa skal tål att ta stryk och gör det med ett stort leende på läpparna. Utöver detta gör Duralite ™ att glans, färg och mönster till något ut över vad vi tidigare sett!
EPIC® Duralite ™ yttre skalmaterial används på både CRATE EX ™ och CRATE WildLIFE ™.

AIRSPEED® COMPONENTS
Airspeed® components är konstruerade och tillverkade med ergonomi, låg vikt, hög prestanda och hållbarhet som högsta prioritet. Du kan förvänta dig komfort, bra prestanda och lång livslängd. Alla Airspeed® komponenter kan även bytas ut i händelse av att de skadas eller slits ut. Resan blir mycket bättre med Airspeed®!

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

SINGLETRAK™ WHEELS
Robusta och extremt lätta SingleTRAK ™ hjul för en enkel manövrering på alla ytor. Den omtalade utformningen av hjulet själv är en trevlig touch men bidrar också till att minska vikten samt att bibehålla styrkan. Fästet av hjulen är lätt och elastiskt. Hjulet är tillverkat av ett mjukt och hållbart material. SingleTRAK ™ hjul tar dig till din destination snabbt, smidigt och med minimum vikt!

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETG402/02-71


Produkter

Handla

Information