Moms visas:
Cart 0
Epic-protonair-spyder-compact-ryggsäck-smart-platsfördator Epic-protonair-spyder-compact-ryggsäck-smart-platsfördator Epic-protonair-spyder-compact-ryggsäck-smart-platsfördator Epic-protonair-spyder-compact-ryggsäck-smart-platsfördator Epic-protonair-spyder-compact-ryggsäck-smart-platsfördator

Epic - ProtonAir Spyder Comp backpack Black

H29 W44 D19 cm | 20 L | 1.2 Kg

LIGHTWEIGHT JUST GOT LIGHTER!

EPIC® ProtonAIR ™ har utformats från grunden för att vara en av de lättaste dataväskorna på marknaden. Samtidigt är den extremt hållbar. Förutom hållbarheten kommer du även att erfara att väskan erbjuder utmärkt komfort, bra användarfunktioner med massor av organisatoriska möjligheter och ett superbt skydd för din dator. EPIC® ProtonAIR ™ styrka är att vara den lättaste, mest bekväma datorväska du någonsin kommer att använda.

NYLON
Nylon är ett starkt tyg med en blank yta. Verkligen snygg eller hur?

FASTLANE™
The FastLANE™ funktionen som ger dig snabb och enkel tillgång till din bärbara dator.

ISOLATIONCELL™ PROTECTION
IsolationCELL ™ är inte bara en ficka för din bärbara dator. Den hjälper också till att skydda din dator från skador med hjälp av stötdämpande bubblor.

CAVE™ POCKET
Cave ™ kan vara den smartaste fickan du någonsin kommer att se. Från den rymliga ytterficka kan du nå in i en speciell inbyggd påse i väskan. Fyll upp påsen och det expanderar inuti höljet, eller lämna det tomt, och det kommer knappast att ta upp någon plats alls.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EPZ505-01


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information