Moms visas:
Cart 0
epic-quadropro-portfölj-datorväska-väskafördator-väska-föraffärsmannen epic-quadropro-portfölj-datorväska-väskafördator-väska-föraffärsmannen epic-quadropro-portfölj-datorväska-väskafördator-väska-föraffärsmannen

Epic - Quadropro Professional briefcase Black

H33 W41 D16 cm | 20 L | 1.8 Kg

QUADRO PRO - PORTFÖLJ:

SUSPENSION OCH LAGER AV SKYDD FÖR DIN DATOR.

Denna produkt är det sanna mobila kontoret gjord för den professionella affärsmannen och betyder att företag inte behöver vara tråkigt!

Vi har utformat dessa produkter för att du ska se bra ut, må bra, och hjälpa dig accelerera genom din arbetsdag utan att vara i vägen. Några av de viktigaste funktionerna är listade här nedan. En testkörning rekommenderas!

Unik EPIC® quadroPRO ™ -datorn skydd som består av en elastisk fjädring med mer än 2 cm fjädringsväg, skyddande stoppning i datorfack och skyddande stoppning i botten av väskan.

Hela quadroPRO™ facket är enkelt att avlägsna om så önskas.

EPIC® 3D-system™ axelremmar med två separata skikt av neopren och ett skikt av elastiskt mellan utformad för att fördela lasten och hålla sig på axeln.

Nylon material är både lätt och extremt stark.

NYLON
Nylon är ett starkt tyg med en blank yta. Verkligen vackert eller hur?

FASTLANE™
FastLANE™ Snabbåtkomst funktionen medger snabb tillgång till er laptop.

3D SYSTEM™ SHOULDER STRAP
Denna intelligenta funktion kommer att göra livet lättare för dina axlar. Den består av en två-skikts neopren axelrem med ett elastiskt däremellan. Detta minskar tryck och det kommer att känna som om väskan hänger från ett gummiband. Med vårt 3D-systemet ™ kan du bära upp till 10 kg utan smärta eller skavning.

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.


QUADROPRO™ PROTECTION
QuadroPRO consists of four elastic bands that are sewn into the computer compartment. This creates a cradle for your laptop, and in case you drop the bag it will be protected from the touchdown.

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

2-WHEELS
Väskan är utrustad med två högkvalitativa lätt rullande hjul. Alla våra hjul är utbytbara om de skulle bli slitna och är utrustade med ett robust hölje som skyddar din vagn från trottoarkanter och andra källor som kan påverka

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EQ701-01


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information