Moms visas:
Cart 0
Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-quantum-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk

Epic - Quantum Black Small

Epic Quantum

Storlek: Small 53 cm  Volym: 39 liter Vikt: 2,1 kg Mått: 53x38x20 cm

En av de lättaste resväskorna i världen.

Vikten på bagage är fortfarande ett extremt hett ämne. Förutom det faktum att extra ”dödvikt” är tröttsamt och svårare för dig att transportera så blir flygbolag alltmer stränga om tillåten bagagevikt. Detta kan göra att tungt bagage inte bara är besvärligt utan också dyrt. Av dessa skäl har Epic gjort det till en vana att göra EPIC Quantum [4X] till en av de lättaste väskorna i världen, men Epic inte stannat vid det.

Epic har arbetat mycket hårt för att göra EPIC Quantum lätt genom att arbeta på detaljerna i material, komponenter och hur de är tillsammans och inte genom att offra funktion eller hållbarhet. Vi vill att du ska njuta av funktionen, känslan och hållbarheten i resväskan trots att den är så lätt.

I hjärtat av denna lätta och robusta designen är vår uppfräschade EPIC Airframe chassi. Denna lätta och starka ram klädd med speciellt utvalda textilier och en del av det senaste inom lätta bagage material. Hela paketet sätts samman i ett tankeväckande och elegant sätt för att göra EPIC Quantum ett naturligt val för att göra dina resor smidiga för en lång, lång tid!

  • Extremt lätt och tålig konstruktion med Airframe chassi.
  • Lättrullande hjul (4st) för smidig transport av väskan. Hjulen är i hög kvalite och slitstarka för lång livslängd.
  • Samtliga resväskor är utrustad med ett fullt integrerat TSA kombinationslås.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EQU403-01


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information