Moms visas:
Cart 0
Epic-travelgear-aquarius-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-aquarius-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-aquarius-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-aquarius-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-aquarius-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk Epic-travelgear-aquarius-resväska-väska-hjul-tålig-smidig-lätt-mjuk

Epic - Travelgear Aquarius Lilac Medium

H65 W43 D32 cm | 68 L | 3.7 Kg

Låt ditt äventyr börja med nya EPIC Aquarius! Designen av denna väska samt en lätt och stark konstruktion kommer att följa med dig smidigt på alla dina resor. Aquarius har en förstärkt C-ramkonstruktion och är stark vid kritiska punkter för att minska effekten av hantering och normalt slitage. Även om det är så lätt så har den hållbara, högkvalitativa hjul och andra komponenter som gör att resor med Aquarius är både lättare och roligare. Dessutom har den en lång livslängd.

Några nyckelfunktioner:
* Vadderade handtag som skyddar händerna.
* Släta, tysta och lättrullande hjul som är speciellt utvecklade för bagage och som också är utbytbara.
* Ett stort ytter fack för extra packutrymme och som även fungerar som separation av vissa objekt såsom smutsig tvätt.
* Kraftig förstärkning på alla exponerade hörn. Heavy-duty "bumpers" mellan hjulen skydda mot trottoarkanter och andra hinder.

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR
H75 W49 D36 cm | 97 L | 4.5 Kg
H65 W43 D32 cm | 68 L | 3.7 Kg (Denna väska)
H55 W40 D20 cm | 38 L | 2.9 Kg

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETQ402/02-17


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information