Moms visas:
Cart 0
epic-travelgear-creativekids-resväskaförbarn-förkillar-resa-resväska epic-travelgear-creativekids-resväskaförbarn-förkillar-resa-resväska epic-travelgear-creativekids-resväskaförbarn-förkillar-resa-resväska

Epic - Travelgear Creative kids Blå

(1)

H45 W33 D20 cm | 26 L | 2.4 Kg

Denna väska är kanske ditt barns första "riktiga resväska". Vi har utrustat den på det sättet också. Väskan har fått samma material och komponenter som den som en "vuxen" väska skulle ha. Den har dock några extra funktioner bara till för barn.

Fönstret på framsidan kommer att hjälpa ditt barn att göra väskan till sin egen och låta dem visa en favorit foto, teckning eller vad som helst. Om du vill ha ett mer traditionellt utseende kan du bara ta bort fönstret för att uppnå en "vanlig" frontpanel.

Vi har inkluderat några ritningar och ett klistermärke för att få igång ditt barns fantasi för att skräddarsy sin resväska.

EPIC Creative Kids - Eftersom kreativitet är roligt!

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

H45 W33 D20 cm | 26 L | 2.4 Kg

DUALTRAK™ WHEEL SYSTEM
Denna väska har robusta, extra stora "twin" DualTRAK ™ hjul för vår bästa manövrerbarhet på alla ytor. Dessa hjul är gjorda av ett mjukt men hållbart och super tyst material och stöds av dubbelt förseglade patron lager för ökad smidighet och längre liv.
ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

SOFT SHELL 500D
Yttermaterialet består av ett hållbart, värmebehandlat och speciellt vadderat, vattenavvisande 500D polyester tyg.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETK403/02-29


Recensioner
av
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information