Moms visas:
Cart 0
Epic-travelgear-fusion-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-fusion-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-fusion-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-fusion-resväska-väska-hjul-snygg-resa Epic-travelgear-fusion-resväska-väska-hjul-snygg-resa

Epic - Travelgear Fusion Mira Red Small

H55 W38 D20 cm | 38 L | 2.5 Kg

Låt ditt äventyr börja med den nya EPIC Fushion! Detta sortiment har en hel del energi genom färger och den energi du får från att resa och utforska världen. Vi tror att denna nya reskamrat kommer dessutom att ge dig en unik touch till din resa men även som en god vän att lita på. Dess utformning är en lätt och stark konstruktion som kommer att följa med dig smidigt på dina resor. Fusion har en förstärkt C-ramkonstruktion och det är stark vid kritiska punkter för att minska effekten av tredje parts hantering och normalt slitage. Även om det är så lätt har det hållbara, högkvalitativa hjul och andra komponenter som gör att resor med EPIC Fusion blir lättare och hjälpa till att försäkra en lång livslängd.

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

H55 W38 D20 cm | 38 L | 2.5 Kg

SOFT SHELL 500D

Det yttre materialet är gjort i tåligt vattenavstötande 500D Polyester tyg.

ULTRA SLIM™
Ultra Slim är ett förfinat koncept som optimerar även bredden på väskan och ger oss de högsta tillåtna dimensionerna 55cm hög, 40cm bred och 20cm djup. Detta är ett storleksformat som vi använder till många av våra hårda väskor. Vi gör även en 50cm hög version av Ultra ™ i DiscoveryAIR ™ som är perfekt för många inrikesflyg där höjden på väskan begränsas till 50cm.

AIRSPEED® COMPONENTS
Airspeed® components är konstruerade och tillverkade med ergonomi, låg vikt, hög prestanda och hållbarhet som högsta prioritet. Du kan förvänta dig komfort, bra prestanda och lång livslängd. Alla Airspeed® komponenter kan även bytas ut i händelse av att de skadas eller slits ut. Resan blir mycket bättre med Airspeed®!

TSA LOCK™ BY TRAVEL SENTRY®
För resande till USA kommer Transportation Security Administration "TSA" att scanna varje passagerares bagage innan den placeras på flygplanet. Med dagens teknik finns det möjlighet att elektroniskt scanna väskor men det finns tillfällen när TSA måste inspektera ett bagage manuellt. TSA har arbetat med flera företag för att utveckla lås som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "master" nycklar så att låsen inte behöver göra sönder. Produkter från EPIC® märkta med Travel Sentry symbolen är utrustade med godkända lås från Travel Sentry, och uppfyller normerna för den globala resor säkerhet.

GARANTI
Produkter med denna garanti omfattas av EPIC® LIMITED garantin för en period av 5 år från inköpsdatum. Vi förbehåller oss rätten att reparera eller ersätta en produkt som utgör ett giltigt garantianspråk på eget gottfinnande. I händelse av att produkten i fråga inte längre är tillgängligt förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot en ny produkt med motsvarande värde och funktion. Denna garanti täcker inte normalt slitage på produkten och/eller dess komponenter, kosmetisk slitage eller rengöring, och ej heller ersättning av förlorade tillbehör, förlorade eller stulna väskor och/eller väskans innehåll. Denna garanti täcker inte skador orsakade av hantering av tredje part. Alla garantianspråk skickas vänligen till Hello@bagsonline.se för vidare hjälp. Denna garanti inkräktar inte på lagstadgade rättigheter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ETF403-10


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information