Moms visas:
Cart 0
epic-vision-kabinväska-litenresväska-smidig-snygg-resa-väska-resväska epic-vision-kabinväska-litenresväska-smidig-snygg-resa-väska-resväska epic-vision-kabinväska-litenresväska-smidig-snygg-resa-väska-resväska epic-vision-kabinväska-litenresväska-smidig-snygg-resa-väska-resväska epic-vision-kabinväska-litenresväska-smidig-snygg-resa-väska-resväska epic-vision-kabinväska-litenresväska-smidig-snygg-resa-väska-resväska

Epic - Vision Rich Copper stor resväska

StorlekStor resväska (large)
Vikt4,2 kg
Volym103 liter
Mått (HxBxD)75x52x31 cm
Garanti5 års Epic limited warranty
VarumärkeEpic
EgenskaperLåg vikt, bra garanti, hållbar

 

En genomtänkt design för att du ska uppleva väskans kraft i form av stabilitet och kvalité. Resväskans nedsänkta och upphöjda partier i kombination med moderna val av material ger väskans dess läckra utseende, höga kvalité och stabilitet trots dess låga vikt.

Exteriör

Ett snyggt designat yttre skal tillverkad av den renaste ABS plasten på marknaden tillsammans med ett polykarbonat yttre film. Är tillverkad för att vara tålig men samtidig ha en så låg vikt som möjligt.

Interiör

Enklare packning och mindre stress med hjälp av väskans fullutrustade inredning. Inredningen hjälper dig att enkelt organisera dina tillhörigheter och få en fin överblick över din packning. Utrustad med en avdelare, elastiska spännband samt en extra ficka med dragkedja.

Hjul

Smidigt 4 hjulsystem. Hjulsystemet erbjuder fantastisk manövrering och gör det enkelt att transportera din resväska. Förutom att de är otroligt lättrullade, stabila och starka är dessa hjul också enkelt utbytbara.

Handtag

Utdragbart teleskophandtag med flera lägen. Samt ett bärhandtag på toppen och på sidan av resväskan.

Lås

Fullt integrerat TSA-godkänt kombinationslås. Du behöver inga nycklar och säkerhetspersonal på dom flesta flygplatser kan öppna väskan utan att göra sönder låset.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
EVT401-10


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information