Moms visas:
Cart 0
everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook everki-concept-premium-ryggsäck-17tums-massoravfack-praktiskt-snygg-ipad-macbook

Everki - Concept Premium ryggsäck 17,3"

Everki Concept Premium Incheckningsvänliga Laptop Ryggsäck, upp till 17,3"

Everkis hängivenhet för kvalitet, innovation, flexibilitet och ständiga förbättringar slår igenom i deras produkter, och Concept är inget undantag. Den är en av företagets mest funktionsrika produkter hittills och är ett resultat av två års forskning och utveckling i kundernas önskemål och behov, och vad som gör att en väska fungerar. Om kunden vill ha en billig väska med massor av funktioner så finns det många alternativ där ute. Om han eller hon vill ha en bra, kvalitetsväska med begränsade funktioner så finns några bra alternativ. Concept ger bäraren det bästa av båda världarna.

Den här väskan har många av de kvalitetsfunktioner som Everki har kommit bli kända för - stora dragkedjor, läderhandtag, hållbara, vattentåliga material, ergonomiska remmar och rygg stoppning, incheckningsvänliga datorfack (passar upp till 17,3"), och naturligtvis tilltalande design. Tillsammans med laptopfacket har Concept också två extra stora, blixtlåsförsedda fack, vart och ett strategiskt utformade för att maximera utrymme och funktionalitet och försedda med separata slitsar och fickor som är idealiska för bärbara USB-enheter och andra små och medelstora objekt.

Everkis senaste strävan innebär också debut för deras Corner-Guard system, vilket ger extra stoppning kring de områden laptop tillverkarna angett som de oftast skadade. Ett robust solglasögon/pryl-fodral av hårdplast finns diskret inbäddat in i sin egen dragkedjeförsedda ficka, samt ett viktfördelande bröstband, vattenavvisande ballistisk nylon på utsidan och väderskydd, multifunktionssidofickor och en ficka för Kindle/iPad/tablet PC (i datorfacket) fullbordar det senaste tillskottet till katalogen. Dessutom, som med alla Everki produkter, backas Concept upp av företagets begränsade 30 års garanti och kundtjänst i världsklass.

Utrymme, organisation, kvalitet, stil… de ingår alla i Concept.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
95366


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information