Moms visas:
Cart 0
everki-track-messengerbag-väska-laptopväska everki-track-messengerbag-väska-laptopväska everki-track-messengerbag-väska-laptopväska everki-track-messengerbag-väska-laptopväska everki-track-messengerbag-väska-laptopväska everki-track-messengerbag-väska-laptopväska

Everki - Track messenger bag 15.6” Laptop väska

Everkis Track Laptop Axelväska, passar upp till 15,6”

Denna rymliga axelväska är utformad för att bli både din favoritbärsele för laptop och din vanliga favoritväska för allmänt bruk. Track har ett antal genomtänkta funktioner inklusive ett starkt fodrat laptopfack, ett extra mjukt filt fodrat fack som är perfekt för att hålla din iPad, Kindle eller liknande tablet-enheter tryggt och ombonat, samt ett stort blixtlåsförsett allmänt fack som passar bra för din laptop ström adapter.
Baksidans snabbåtkomstficka kan förvandlas till en bagagerem, lätt att bära med, medan det unika bärhandtaget är snyggt utformat och smälter in hos väskan. Ytterligare fleranvändbara fickor och pennhållare hittar du på huvudfackets utsida, men i säkerhet under väskans flik.
Den halkfria axelremmen fördelar bekvämt vikten genom intuitiv följsamhet med din axel; finjustering av remmens längd görs manuellt. Väskans framsida har två unika Everki spännen som förutom stil ser till att fliken inte öppnas omedvetet. Ett reflekterande orangefärgat band på framsidans flik ger extra skydd nattetid.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
95318


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information