Moms visas:
Cart 0

Knirps

Knirps är en stor och välkänd paraplytillverkare från Tyskland som har tillverkat paraplyer i över 85 år. Hans Haupt var på grund av en skada från kriget tvungen att använda käpp. Det var ganska svårt att använda både käpp och paraply. Då föddes idén till teleskopsparaplyet, så att han kunde ha paraplyet i fickan på sin kavaj. Knirps uppfann det hopfällbara paraplyet.

Det nya hopfällbara paraplyet passade bra i Hans Haupts ficka och var alltid tillgängligt när det började regna. Eftersom den var så liten var det naturligt att han kallade den för sin ”tiny tot” (ett ungt barn) och det var där namnet Knirps kommer ifrån. Knirps betyder ”tot” på tyska.

Knirps paraplyer utvecklas, designas och konstrueras i Tyskland. Allt sker i egen regi för att säkerställa högsta kvalité. Knirps produkter är annorlunda eftersom de är utformade och tillverkade på olika sätt. Byggda för att användas i det allra blötaste väder. Dom är gjorda för att användas och hålla en mycket lång tid. Materialet är av högsta kvalitet så att de ska fungera bättre. Fokus på detaljer och ordentliga kvalitetskontroller är en del av det sätt på vilket företaget bedriver verksamheten och det märks. För att vara säkra på detta testas alla paraplyer i vindtunnlar och korrosionslaboratorium.

Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information