Moms visas:
Cart 0
Knomo-audley-väska-skinn-dataväska-laptopväska-platsföripad Knomo-audley-väska-skinn-dataväska-laptopväska-platsföripad Knomo-audley-väska-skinn-dataväska-laptopväska-platsföripad Knomo-audley-väska-skinn-dataväska-laptopväska-platsföripad Knomo-audley-väska-skinn-dataväska-laptopväska-platsföripad Knomo-audley-väska-skinn-dataväska-laptopväska-platsföripad Knomo-audley-väska-skinn-dataväska-laptopväska-platsföripad

Knomo - Audley Slim datorväska 14" Brun

Audley är en skinnväska med avtagbar axelrem i skinn och med dubbla blixtlås utvändiga samt med fickor framtill. Den har två interna sektioner som är vadderade för att skydda en bärbar dator och en läsplatta tillsammans med fack för att hålla allt dina saker i ordning.

Tillverkad av mjukt skinnmaterial som är både följsamt och smidig strukturerad. Och den blir bara bättre ju mer du använder den, vilket ökar de naturliga egenskaperna hos materialet. Har ett färgstarkt Grosgrain foder och skräddarsydda guld detaljer.

Bär den antingen i de snygga handtagen eller sätta på axelremen för att enkelt bära den över axeln.

Audley är rymlig nog för att ha som en endagars väska och har plats för en 14" laptop samt en Knomad inspirerad interiör för att hålla en läsplatta och andra detaljer.

Tillverkade av lyxigt mjukt skinn komplett med guldfärgad dragkedja för en fullständig lyx finish.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
120-101-CAR


Produkter

Handla

Information