Moms visas:
Cart 0
knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska knomo-beaux-skinnväska-skinnryggsäck-ryggsäck-datorväska-datorryggsäck-laptopväska

Knomo - Beaux 14" Ryggsäck Brun

Knomo Beaux ryggsäck är en skinnväska med super funktionella detaljer som är en snygg följeslagare för dina mest aktiva dagar. Bär med dig din surfplatta och dator inuti huvudfacket på ryggan.

Material
Tillverkad av skinn som är mjuk och smidig strukturerad. Skinnet blir snyggare med åren och användning, vilket ökar de naturliga egenskaperna hos material. Har ett färgstarkt innerfoder och skräddarsydda detaljer.

Organisera
Denna ryggsäck har en stötsäker ficka för din laptop upp till 14", tillsammans med fickor och påsar för att hålla dina tillhörigheter organiserade "on-the-go"!

Bekvämlighet
Med en ergonomisk, vadderad baksida och justerbara axelband är denna ryggsäck alltid en bekväm följeslagare.

Lyx
Tillverkad av mjukt skinn, komplett med skräddarsydda knomo blixtlås och mjukt skinn pull-taggar för en fullständig lyx finish.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
120-401-CAR


Produkter

Handla

Information