Moms visas:
Cart 0
knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska knomo-dering-väska-laddningsbar-väskafördinsmartphone-medinbyggtbatteri-batteriväska

Knomo - Dering Charge väska inkl. batteri Khaki

En snygg väska med inbyggd batteriladdare som laddar din smartphone på språng och lagrar andra nödvändigheter. Placera telefonen i den särskilda vadderade delen och få kontakt med den integrerade 3000mAh batteri via den medföljande kabeln för att ladda. Två huvudsakliga interna sektioner håller allt på plats.

Tillverkad av mjuk och lyxig nylon med Saffiano skinn. Nylonet är behandlat för att vara smuts och vattenavvisande. Den inre infodringen är konstruerad av mjuk och färgrik Grosgrain foder. Guldfärgade detaljer.

LADDA UPP
Dering levereras med en inbyggd laddningsbart 3000mAh batteri som kan ladda din smartphone upp till 1,5 gånger, per laddning.

KOMPATIBILITET
Fungerar med alla micro-USB Smartphones (Android) och iPhone (iPhone adaptrar ingår ej)

LED-INDIKATOR
Batteriet är insvept i sin egen ficka och har en LED-laddningsindikator som låter dig veta hur mycket ström som finns kvar

- Tillverkad av premiumbensin nylon, spraybelades för att skydda mot vatten / smuts
- Slim 2-sektionen organisatör med blixtlås
- Handy läder wristlet band för enkel bärbarhet
- Integrated 3000mAh Litium Polymer batteri för att ladda telefonen
- Håller telefon, penna, hörlurar och andra gadget tillbehör
- Kreditkortssektioner
- Bespoke Knomo hårdvara
- Äkta läder beröringspunkter
- MyKnomo ID tag med unik ’om den går förlorad’ ID-nummer sys in för att hjälpa återförena dig med din Knomo


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
19-050-KHA


Produkter

Handla

Information