Moms visas:
Cart 0
knomo-elektronista-väska-handväska-föripadochläsplatta-skinn-inkluderarettbatteri-uppladdningsbar knomo-elektronista-väska-handväska-föripadochläsplatta-skinn-inkluderarettbatteri-uppladdningsbar knomo-elektronista-väska-handväska-föripadochläsplatta-skinn-inkluderarettbatteri-uppladdningsbar knomo-elektronista-väska-handväska-föripadochläsplatta-skinn-inkluderarettbatteri-uppladdningsbar knomo-elektronista-väska-handväska-föripadochläsplatta-skinn-inkluderarettbatteri-uppladdningsbar

Knomo - Elektronista Väska 10" Nylon Orange

Utformats i samarbete med den Danske bloggaren Chistiane Vejlø att uppfylla kvinnors digitala liv. Den innehåller ett integrerat, bärbart batterier och passar en iPad och eller läsplatta och några få av dina värdesaker. Organiserar dina tillhörigheter på dagen och tillräckligt sofistikerad för att ta till middag på kvällen.

Tillverkad av fullnarvskinn som är mjuk och smidigt strukturerad. Skinnet kommer att åldras graciöst ju mer du använder väskan. Har ett färgstarkt foder och skräddarsydda Knomo detaljer.

En snygg och lyxig mini koppling avsedd för en stor smartphone och kvällens väsentligheter. Levereras med en löstagbar fullt läderrem, så att du kan bära den över axeln eller kors kropp.

Blixtlås på vardera sidan som gör att väskan kan öppnas helt och hållet och ligga platt för att avslöja alla fack och fickor. Idealisk för att bära din smartphone tillsammans med kort, smink och andra lösa föremål.

Innehåller inbyggda uppladdningsbara 3000mAh batteri för att ladda din smartphone upp till 1,5 gånger per laddning. En LED laddningsindikatorn låter dig veta hur mycket ström som finns kvar så att du aldrig tar slut. Kompatibel med alla smartphones (iPhone adapter ingår ej)


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
119-046-PYA


Produkter

Handla

Information