Moms visas:
Cart 0
knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial knomo-munich-dufflebag-duffleväska-weekendväska-platsfördator-RFIDmaterial

Knomo - Munich 15" Dufflebag Brun

Munich har en smart inbyggd ficka i anti-RFID material för kort och pass som förhindrar stöld av information och data. Med en rymlig interiör och separat vadderat laptop avdelning så är alla dina viktigaste tillbehör skyddade och organiserade.

Res "on-the-go" med enkelhet, bär väskan i handen eller över axeln. För den aktiva personen. Packad för gymmet efter jobbet eller på väg ut på en weekend resa helt enkelt.

Tillverkad från fint vävd PET tyg, skyddande och tålig. Med mjukt läder handtag och ett brett axelband för bästa komfort, oavsett hur du bär väskan.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
156-802-DAG


Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information