LaMetric

Klockan är ett enkelt och vanligt föremål. Från tidig ålder gör klockan oss mer organiserade genom att indikera vad man ska göra varje dag - för att inte vara lat och vakna till skolan, göra läxor på kvällarna, inte spendera för mycket tid på att titta på tecknade filmer, försöka att vara i tid till vår första date.

När vi växer upp blir vårt liv mer upptagen av hobbys och företag. Vi hamnar i gränslös ström av information. I sådana tider är det väldigt svårt att hitta de enkla indikatorerna som pekar oss i rätt riktning, enkelheten hos klockan från barndomen försvinner och förutom tid behöver vi andra mätvärden.

När LaMetric-grundarna arbetade på digitalbyrån Lemberg kände de mycket stor påverkan av all information. Varje dag handlade de om företagskalendrar, marknadsföring statistik, sociala medier, valutakurser, projektanalyser och så vidare. Det var ganska svårt att välja de viktiga sakerna från all information för att veta vad nästa steg var. De spenderade mycket tid på att få viktiga projektindikatorer från analyswebbplatser som ibland var föråldrade eller inte redo. Förändringarna i varje projekt påverkar hela laget och de bör därför övervakas i realtid för att i rätt tid reagera på ett misslyckande eller dela framgång.

De fick den fantastiska tanken att en klocka kan visa mycket mer än tiden. Det är idealiskt att samla alla viktiga mätvärden i ditt liv och företag på ett ställe. Smarta armbandsklockor är skapade för människor i farten men det behövdes något liknande för hemmet och arbetsplatsen. LaMetric Time blev den första smarta klockan 2013.

    Färg
    Varumärke
Rensa filtrering
Produkter

Handla

Information