Moms visas:
Cart 0
mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums mujjo-sleeve-skinn-bruntskinn-snygg-macbook-macbookpro-13tums

Mujjo 13" Macbook Folio Sleeve för nya MacBook Pro

Tillverkat av en unik kombination av filt och vegetabiliskt garvat läder, detta fodral är designad att passa alla 13 tums Macbook.

Stor yta av beigefärgat vegetabiliskt garvat läder av hög kvalitet på framsidan av fodralet.
Kraftig kontrast mot den stora ytan av ljusgrå filt på baksidan av fodralet
Åtskilda av en YKK dragkedja gjord av anpassad legering av kanonmetall längs kanten på fodralet. När du rör vid fodralet känner du direkt kvaliteten på materialet.
Otroligt funktionell.

YKK dragkedjan av kanonmetall med sin höga kvalitet skapar en l-formad öppning längs de horisontella och vertikala sidorna av läderfodralet. där du bekvämt kan stoppa in och ta ur din Macbook utan ansträngning. De sofistikerade dubbla förvaringsfacken låter dig kunna förvara dokument, hörlurar, pennor och andra saker. Integrerad varumärkesetikett av läder med fack på insidan av fodralet, tillverkat av undersidan av vegetabiliskt garvat läder, för att lagra bankkort, ID-kort och även SD-kort som en extra finess.

Passar och skyddar:

13-inch MacBook Pro (4th gen)
13-inch MacBook Pro (3rd gen)
13-inch MacBook Air
12.9-inch iPad Pro incl. Smart Keyboard


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
MUJJO-SL-029-TN


Produkter

Handla

Information