Moms visas:
Cart 0

Pick och Pack

Barnsliga väskor som passar små barn perfekt!

Roliga mönster och en lekfull känsla kännetecknar pick & packs väskor för de små. Vi omfamnar tanken att barn är barn. Den höga kvalitén kommer att tåla både äventyr och lek. Pick och Packs produkter ska ge glädje och inspirera fantasin.

Pick & Pack skapades 2008 med målet att skapa något nytt och bättre på marknaden. Man började med att skapa mini-ryggsäckar med ergonomiska detaljer. Pick & Pack mini ryggsäckar gjordes för att vara ditt barns första alldeles egna ryggsäck. Ryggsäckarna blev väldigt populära och allt eftersom utökades sortimentet.

Pick och Pack produkterna är skapade för att vara att vara barnsliga i den allra bästa betydelsen. Allt det roliga börjar i designstudion där former och mönster skapas. Under denna process strävar vi efter att behålla barnets perspektiv på roligt och nyfikenhet. Allt är ritat för hand och senare digitaliserat för produktion. Våra produkter är gjorda med stor uppmärksamhet på detaljer. Vi lägger våra ansträngningar i både kul och funktion. Vi gör ingen kompromiss om kvaliteten för de små.

Stor eller liten gör ingen skillnad. Pick & Pack strävar efter att göra skillnad och bidra till en renare och friskare värld. Tillverkningen ska ske på ett ansvarsfullt sätt. Vårt mål är att skapa produkter som är väl genomtänkta på alla sätt - produkter att älska och tillverkade för att hålla länge.

Allt vi skapar och levererar till våra kunder måste uppfylla våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra på att våra produkter tillverkas på bästa möjliga sätt.

Produkter

Handla

Information