SOL Republic

Vi är SOL Republic - Vi är musikälskare, engagerade i att förändra världen ... en lyssnare i taget. Vi är Saviors of Sound - redo att rensa världen från dåliga hörlurar och högtalare.

SOL Republic tror att en bra låt kan hjälpa dig att vara lyckligare, springa snabbare, tänka tydligare och älska bättre. Vi tror på varje att för varje bra ögonblick finns det en låt som passar in, vi tror att detta är ditt Soundtrack Of Life - SOL.

Vi tror att musiker är moderna berättare. Deras låt förenar en nation, antänder en revolution och berör mänskligheten. Deras låtar förtjänar respekt. Deras musik förtjänar bra ljud. Vi tror att du inte bara hör musik ... du känner det och att om det låter bättre så känns det bättre.

Designade i San Francisco. SOL Republic strävar efter att designa produkterna lika bra som dom låter. Bra design bidrar med hur vi interagerar med världen och är en viktig del i att förbättra våra dagliga liv. Apple var inte det första företaget att göra mobiltelefoner, men iPhone-designen integrerades så smidigt i människors liv att det fortsättningsvis blev en viktig standard för fler produkter. I vår teknikdrivande värld har Design (med stort “D”) aldrig varit viktigare.

Bra ljud är inte tillräckligt - SOL Republic har skapat en ljudupplevelse du inte upplevt tidigare.

Produkter

Handla

Information