Moms visas:
Cart 0

Titan

Titan är en välkänd och stor tysk tillverkare av resväskor och finns idag representerade i över 30-talet länder. Design och utveckling sker i Bayerska Tyskland och även en stor del av tillverkningen sker fortfarande i Tyskland. Titan har som mål att erbjuda sina kunder en av världens lättaste och modernaste resväska. Titan vill kunna visa sina kunder den bästa tänkbara kvalitén och precision i världsklass.

Dom flesta av Titans hårda väskor är tillverkade av polykarbonat i flera lager. Polykarbonat är en av dom tåligaste plasterna som finns i världen. Vissa av väskorna har en Shark-Skin yta som är extremt motståndskraftig mot repor.

Titans mjuka resväskor är oftast tillverkad av slitstark nylon. Interiören i Titans väskor varierar men är oftast smart inredda med olika smarta fickor, blixtlåsförsedda mellanväggar samt elastiska packband.

Material och kvalité är bland det viktigaste frågorna för Titan och ett bevis på detta är deras väldigt generösa garantier. Det är inte ovanligt med 5-7 års fullgaranti på Titans resväskor. Titan vill att du ska få en bättre och roligare resa utan att behöva oroa dig för kvalité och garantier.

Du hittar Titan resväskor här hos oss på Bags Online – väskor på nätet. www.bagsonline.se

Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information