Moms visas:
Cart 0
twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro twelve-south-bookbook-ipad-pro

Twelve South BookBook Rutledge för iPad Pro 12,9

Twelve South BookBook för iPad Pro Rutledge - 12.9"

Rutledge versionen av BookBook är den mest distinkta versionen av BookBook. Twelve South utvecklade en helt ny teknik för att applicera flera lager av färger, för att sedan ta bort utvalda element – resultatet är en glänsande väv av nyanser och mönster. Varje fodral uppvisar mindre skillnader i finish, och de skarpa tonerna följer de naturliga mönstret hos själva lädret. Det skapar en premiumkänsla du inte hittar hos något annat fodral.

Varje BookBook är handgjord, det enda i sitt slag, inbundet läderfodral designat att skydda och förbättra din iPad upplevelse.
Skyddet består av två inbundna bokomslag, med förstärkta hörn och en hård baksida.
Inuti hittar du en vadderad interiör, tillsammans med ett inbyggt skärm och skrivstativ.
Built-in holster inside its spine for Apple Pencil
Som bonus, BookBook fungerar som en förklädnad av din iPad, med ett utseende som en gammal bok, innebär det en ny nivå av stöldskydd.
Två stativ i ett... BookBook.

När du först öppnar BookBook, ser du den inre stödramen som håller iPad säkert på plats och visar den fina skärmen. Fäll ut stödramen och den fungerar som ett bekvämt stativ för FaceTime konversationer, filmer eller bildvisning. Med över 30 graders justering hittar du alltid en perfekt vinkel.

Prydligt instoppad under den inre stödramen finns ett inbyggt skrivstativ. Fäll upp stödramen, fäll ut skrivstativet och skriv e-postmeddelanden, Facebook uppdateringar, och arbeta med att skriva en bok bekvämt från din BookBook.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
12-1621


Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information