Moms visas:
Cart 0
twelve-south-bookbook-macbook twelve-south-bookbook-macbook twelve-south-bookbook-macbook twelve-south-bookbook-macbook twelve-south-bookbook-macbook

Twelve South BookBook Rutledge för MacBook Air 11tum

BookBook Rutledge gör sitt fodral som redan är det enda i sitt slag för MacBook till att göra det än mer unikt med sitt handfärgade läderklädsel i sin solblekta stil, olikt allt annat du tidigare har sett.

BookBook är ett helt unikt fodral som erbjuder både personlighet och skydd.
Med en vikt av endast 400 gram, ett handgjort fodral av äkta läder och ett utseende av en inbunden bok, med förstärkta hörn och en vadderad rygg som absorberar stötar.
Insidan av fodralet består av ett sammetslent foder för bästa skydd av din MacBook, oavsett om den är öppen eller stängd.
BookBook är tillverkad av äkta läder och är behandlad för hand så att två exemplar aldrig är exakt lika.
Använd BookBook som ett traditionellt fodral eller använd de två mjuka elastiska banden för att stabilisera din Mac inuti fodralet medan du arbetar. Med dubbla blixtlås, och en dragsko av läder kan du ladda din MacBook när den är placerad inuti din BookBook.


En av de de riktigt coola funktionerna hos BookBook är att den döljer din MacBook, förklädd till en gammal bok. Tryggt dold inuti BookBook, hålls din MacBook utom synhåll när du sitter i ditt studentrum, kafé eller någon annanstans där tar med din Mac. Tillsammans med skydd av din Mac från stötar, BookBook hjälper till att hålla tjuvar borta.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
12-1320


Produkter

Handla

Information