Moms visas:
Cart 0
wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk wenger-vertical-resväska-dataväska-hjul-mångafack-praktisk

Wenger - Vertical datorväska med hjul 16" svart

(2)

Vertical är en smidig datorväska med hjul. Extra smidig då den är just vertikal i sin konstruktion och blir därmed inte så bred. Tillverkad av välkända Wenger.

Datorväska/Resväska med hjul och plats för kläder och annat som behövs på resan. Bakre fack för kläder, mellanfack med plats för bärbar dator och dokument. Främre fack med flera fack och fickor för att kunna hålla ordning på tillbehör som kablar, laddare etc och en mindre ytterficka. Teleskophandtag som enkelt och snyggt kan gömmas i eget fack med dragkedja. Av polyester/nylon. Mått 34x26x44 cm.

-Plats för en bärbar dator upp till 16"
-Ergonomiskt bärhandtag
-Låsbar i flera lägen och infällbar teleskophandtag
-Blixtlåsfack för snabb åtkomst
-Frontfack med tvåvägs-blixtlås och organizer-funktion
-Det stora främre huvudfacket har tre inbördes fackindelningar det mittre huvudfacket med fodrat datorfack, passar till en 16-tums bärbar dator det bakre stora huvudfacket med justerbara fästband, för att packa dina kläder
-två mjukgående hjul av hög kvalitéTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
56061


Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Saknar axelrem.
av
Mycket bra väska som fungerar både som pilotväska och liten kabinväska. Bra planerad med plats för lite kläder, böcker, häften... etc. samt laptop. Bra kvalité med s.k. Limited lifetime Warrenty. Snabb leverans. Vertical model. Mycket bra pris, 699 kronor. Rekomenderas!
Produkter

Handla

Information