Moms visas:
Cart 0

Väskor för barn

Väskor skapade för barn kan vara det sötaste som finns. Det är framför allt storleken på väskan som gör att den är extra bra för barn. Givetvis passar väskorna lika bra för vuxna som vill ha en lite mindre väska. Vi tycker det är viktigt att även barn har en ryggsäck, kabinväska eller annan väska som är av bra kvalité. Alla våra väskor för barn är noga utvalda och tillverkade på samma sätt som våra andra väskor (till vuxna) men oftast mindre och med roligare motiv och detaljer. Väskor med barnen i fokus!

En egen liten ryggsäck till skolan eller förskolan är alltid uppskattat av dom små. Det är roligt att få ta ansvar för sin egna väska, något man växer med och kan vara stolt över. En ryggsäck för barn är även perfekt på en mysig utflykt i skogen. 

Är ni ute och reser är det självklart med en egen liten väska med viktiga saker som gossedjur och leksaker. En liten smidig väska är alltid användbar oavsett om det är till en lång semester utomlands eller en övernattning hos mor/farföräldrarna eller hos bästa kompisen. 

När barnet blivit lite större, byt ut den otympliga skötväskan till en smidig liten rygga för ombyte och annat som är viktigt att ha med sig. Perfekt för att ha liggandes som en backup i bilen eller under vagnen utan att ta för mycket plats. Om du inte har barn men hund (eller båda såklart), så är ett tips från oss att packa din hunds saker i en smidig rygsäck. Vår kontorshund har alltid en liten ryggsäck i bilen med extra koppel, bajspåsar, handduk och vattenskål.

 

    Storlek på resväskan
    Färg
    Varumärke
    Hård eller mjuk
    Filtrera på modell
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information