Moms visas:
Cart 0

Väskor i skinn

Skinn är ett underbart och naturligt material. Känslan i en väska i äkta skinn är svårt att beskriva - det är något alldeles speciellt. Det är en härlig känsla och doftar fantastiskt. 

En väska i skinn / läder är snygg och stilren med en klassisk design som aldrig blir omodern. Rätt vårdad får du en väska med extremt lång hållbarhet som med råge överskrider vilken "nylon" väska som helst. Det är ett hantverk att kunna tillverka bra skinnväskor och det är inte ovanligt med en livsläng på 15-20 år. Tänk också på att det går att laga din väska om tex dragkedjan skulle ge upp efter 10 år. 

Alla produkter i skinn varierar i utseende och färg då det är ett naturligt material som har variationer i sig själv och efter bearbetningen. En produkt i skinn åldras med värdighet och frågar du oss blir den snyggare med åren. Vi rekomenderar att du vårdar din skinnväska för att hålla skinnet mjukt och smidigt. Det finns utmärkta både rengöringsmedel och vårdande balsam anpassade för just skinn. Tänk på att följa anvisningar och var medveten om att väskan kan bli lite mörkare efter behandling.  

Hos oss på Bags Online hittar du bland annat datorväskor, ryggsäckar, bagar och necessärer i äkta skinn. 

    Passar storlek på dator
    Välj modell på din Surfplatta
    Färg
    Varumärke
    Välj typ av bag
Rensa filtrering
Senast visade produkter
Hetast just nu!
Produkter

Handla

Information