Moms visas:
Cart 0

Väskor

Vi på Bags Online älskar väskor och tycker det är otroligt roligt med väskor av alla olika modeller. Det är underbart att se när design möter funktion på ett perfekt sätt. Våra väskor är ett bevis på hur bra det kan bli. En snygg väska kan man inte få för många av och vi är övertygade om att en bra kombination av olika väskor underlättar både vardagen och arbetslivet. Vi finns här för att göra ditt liv lite bättre med riktigt bra och snygga väskor.

Hos oss hittar du snygga resväskor i både hårda och mjuka modeller och självklart i olika storlekar. Allt du kan önska av en modern resväska i hög kvalité hittar du hos oss på Bags Online. En bra resväska är den perfekta kamraten på semestern. Vi har givetvis även den kanske mest användbara resväskan av dom alla – kabinväskan. Det är den väskan du får ta med dig ombord flygplanet som handbagage. Perfekt som ett komplement till din stora resväska eller kanske som den enda resväskan om du inte ska vara borta så länge. Även kabinväskorna finns i en mängd olika modeller och härliga färger.

Den mest praktiska väskan av dom alla kan vara ryggsäcken. Praktisk kan också vara snyggt och modernt, det har vi många exempel på. Minst en bra ryggsäck behöver finnas i varje familj tycker vi på Bags Online. Många har en bärbar dator och har behov att bära med sig den mellan tex hemmet och arbetet. En bra datorväska är nästan ett måste för att enkelt, säkert och tryggt kunna bära med dig datorn. Många modeller har även plats för tillbehör och annat viktigt som kan behövas på exempelvis ett kundmöte. Om du även har en surfplatta som en iPad har vi även många snygga väskor och skydd för att smidigt ska kunna förvara eller ta med dig din surfplatta.

En av våra storsäljare är våra shoppingvagnar eller dramaten som dom också kallas. Otroligt smidigt sätt att få med sig matvaror från affären men många kunder använder dom till mycket annat som att få med sig alla prylar till stranden på ett smidigt sätt. Finns i många snygga och härliga färger. En modern shoppingvagn i hög kvalité hittar du hos oss på Bags Online.
Produkter

Handla

Information