Resväskor

En bra resväska är ett måste på resan oavsett om det är en lång utlandsresa eller över natten i affärer. Vi på Bags Online har alla olika modeller på resväskor man behöver för att det ska passa ditt behov och smak. Resväskor finns i olika storlekar. Small (kabinväska), Medium och Large. Det finns även extra small för att möta vissa flygbolags krav på storleken för kabinväskor.

Vi har delat in resväskorna i olika kategorier. Hårda resväskor, mjuka resväskor och kabinväskor. En hård resväska är den vanligaste resväskan idag och skyddar din packning väldigt bra och finns i massor av olika modeller. Den hårda ytan gör dessutom att den går att tillverka i olika mönster och färger. Du kan läsa mer om dom hårda resväskorna när du valt den kategorin. En mjuk resväska har ofta fickor på utsidan för att snabbt komma åt viktig packning som biljetter och andra resetillbehör. Oftast är den enfärgad och väldigt elegant. Gör sig extra bra som kabinväska med sina extra fack och fickor. Läs mer om dom mjuka väskorna när du valt den kategorin.

Kabinväskor är den vanligaste väskan som dom allra flesta har minst en av. Det är en mindre väska som du får ta med dig ombord på flygplanet som handbagage. Oftast i en kombination av en stor resväska som du checkar in. Men är du bara iväg över en natt eller helg klarar man sig oftast med enbart en kabinväska. Kabinväskorna är uppdelade i hårda, mjuka samt kabinväskor med datorfack. Alla är snygga och praktiska och finns i mängder med olika modeller samt färger.

Dom allra flesta resväskorna hos oss på Bags Online är utrustade med TSA-lås, två eller fyra hjul samt att alla smådelar på resväskorna är fastskruvade vilket betyder att man enkelt kan byta ut tex handtaget eller hjulen om det går sönder. Alla våra väskor håller väldigt hög kvalité och är tillverkade av dom allra bästa plasterna på marknaden. Alla materialen är valda med omsorg och väskorna är byggda för att vara hållbara och slagtåliga.

Alla yttermått är inklusive hjul, handtaget och lås. Det är det totala yttermåttet. På samma sätt som flygbolagen mäter väskorna.

Populära produkter i underkategorierna
Produkter

Handla

Information